gym och mys

Idag var jag och gymmade med Sandra. Vi hade en rolig och bra gympass. Vi tog det rätt så lugnt med tanke på att det var första gången på länge för henne och jag har inte heller gymmat så mycket på den senaste tiden.

Annars jag jag varit i skolan och myst med min pojkvän. Vi åt tidigare en god middag och såg på en bra film. Nu ska jag gå men skriver mer sen :)

äntligen hemma

Kom hem för bara några minuter sen. Idag har jag haft en lång dag eftersom jag träffade min tjejkompis i stan. Vi åt middag och gick runt i affärer. Jag lyckades få med mig hem en jättesnygg klocka. Det var på tiden med tanke på hur länge jag har gått runt och suktat efter en. Till sist innan vi drog hem blev det fika på en jättemysig ställe vid slussen.

Nu ska jag koka lite te och se på tv. Sen blir det tidig läggdags för att imorgon ska jag träna vid 8 med Sandra :)


Nån mer som brukar välja morotskaka vid fika?


idag

Idag har jag inte gjort ngt speciellt, dagen har bestått av;



 

   

   



Nu ska jag duscha och ta det lugnt, sen ska jag sova i tid. Imorgon blire gym ;)


hemma hos mami

Nu är jag hemma hos mamma med syrran. Hade kort dag idag, skönt! Jag och syrran ska bara ta det lugnt nu, men senare så ska jag iväg och handla mat. Helt tomt i kylskåpet..

Imorgon så börjar jag inte förän klockan 11 så då ska jag iväg till gymmet. Den här gången ska jag gymma ensam. Rätt så skönt. Då blir det ofta att man tränar effektivt och hårt.





det blev hemmamys ist..

Det blev ingen bio ikväll eftersom min pojkvän skulle jobba, men vi ska ta det imorn. Tror jag. Istället så gick jag och min syster hem till mig för att se film. Riktigt mysigt. Vi såg på the proposal, väldigt rolig.

Nu ska jag städa lite :) puss !


måste gå ..

Nej nu måste jag springa iväg hem till syrran. Som tur är så tar det endast 5 minuter. Ska äta frukost hemma hos dom och sen ska vi ta bussen till centrum.. Där ska vi shoppa lite. Få se vad jag kommer hem med ;)

Skriver mer sen, puss !




söndagens planer

Gud vilken galen helg. Ingen lugn & ro här nej.. Dagens planer ser ut såhär:





     





hemma

Ikväll var jag som sagt på tjejmiddag. Det var riktigt kul ! Vi åt tacos och massa annat gott. Sen blev det lite vattenpipa och dans. + massa galna bilder :) Kan lägga upp några imorgon (idag).

Nu ska jag mysa med min pojkvän och se på tv eller film. Skriver mer när jag vaknar. Godnatt!




headern klar

Nu är min nya header klar, vad tycks? Själv så är jag jättenöjd! :) Nu ska jag äta lite frukost och sen dra iväg till en tjejkompis. Är lite bakis och trött, men har ju lovat. Hon fyllde ju 19år igår så idag ska hon firas ! Tjejkvällar är alltid roliga :)

Pusss

provet avklarat, nu blir det fest !

Hinner inte blogga så mycket, tyvärr. Ska iväg på fest. Jag måste ju fira att jag har gjort provet. Förhoppningsvis så klarade jag G gränsen också (man kan bara få G). Jaja, nu ska jag möta Sandra vid brandbergens centrum. Ha en fin fredagskväll ! puss!







Haha älskar & muppa mig framför kameran ;)


en dag kvar till provet

Ja då var det onsdags kväll. På fredag har jag min tenta. wohoo NOT. Har pluggat en del men det känns fortfarande lite osäkert. Det är inte samma känsla som man hade på gymnasiet då man visste att man kunde allting inför provet. Nu är det ju omöjligt och kunna allting på ca 500 sidor..

Idag har jag alltså pluggat, men var även på en mysig promenad med pojkvännen. Sen åt jag även middag med min syster.

Lovar på bättre uppdatering efter fredag ! :)

tisdag

Såå nu har jag pluggat lite:) Härligt att ha det gjort. Just nu ser jag på tv med min pojkvän och bara myser. Älskar sånna här kvällar.

Har varit sämst på att uppdatera de senaste dagarna, men har väldigt ont om tid den här veckan.. Tråkigt nog.

Nu ska jag se på mer tv och sen sova. Godnatt och ha det bra !

ännu en jobbig dag

Idag åkte jag och pojkvännen redan vid halv sju och jobbade. Det var en helt okej dag, men jobbig. Haha både jag och Oscar somnade som små barn på soffan när vi kom hem. Sov faktiskt i tre timmar. Bra att jag är ledig ikväll och imorgon så att jag kan plugga till provet.


föör jobbig dag för att blogga

Förlåt för den usla uppdateringen men jag har haft en jättejobbig dag. Är sjukt stressad och det sista jag vill tänka på är bloggning. Men såklart jag slänger in ett inlägg för eran skull :)

Jag åkte till skolan klockan åtta på morgonen och kom inte hem förän en halvtimme sen:/ Usch. Hoppas att ni förstår. Jag ska gå och plugga mer nu.. Har ångest över tentan som är på fredag. Och imorgon ska jag jobba så ska upp klockan halv 6..

Ibland hatar jag mitt liv, trots att den egentligen är underbar..

min och syrras kväll i bilder





För att komma till min syrras blogg klicka här




Nu ska jag hem :) Hörs sen !


umgås med syrran

Såg nyss på oth med syrran. Nu ska min syster fixa mitt hår på ngt sätt :)
Tycker om att bli fixad även fast det oftast är jag som fixar andra, hehe.


Bjuder på en bild från 2007 ;)





hos syrran

Är hemma hos syrran och umgås med henne. Blev klar med tvättstugan och vart alldeles för trött för att plugga så bestämde mig för att promenera hit. Jag har nämligen en sån tur att min syster bor endast 3 min från mig.




dagens planer




 


  


  


  






nattinatti

Nu ska jag bege mig mot sängen. Få se ifall jag ser på lite tv innan.
Om det ens kommer någonting bra vid den här tiden..
Godnatt på er !


kom heem


Saknar min pojkvän som är ute med sina kompisar.
Hoppas att han kommer hem snart för att jag vill ha lite sällskap.





äntligen klar

Yes nu är jag äntligen klar med boken. Lyckades läsa igenom den samtidigt som jag förstod det mesta så det känns bra. Imorgon blir det att läsa en bok på engelska. Så det blir lite svårare med förstå biten..

Just nu håller jag på att koka nudlar. Har glömt att äta middag så är riktigt hungrig. Länge sen jag åt nudlar så det ska bli riktigt gott, vad händer hos er?





plugga..

Nu måste jag fortsätta med boken. Är nog klar om en timmer eller så :) Puss så länge!





tvättstugan bokad

Såå, var nyss nere i tvättstugan och bokade tid tills imorgon. Då ska jag och min pojkvän ha en söndag med hemmasysslor. Vi ska tvätta, städa och fixa tapeten i hallen.


Länge sen man lyssna på den här :)




monie bestämmer




min present

När jag fyllde 19år så fick jag en superskojjig present av min bästa vän. Jag fick nämligen Zorbing för två som innebär att man rullar nedför en sluttning, fastspänd i en gigantisk uppblåsbar boll. Eftersom min tjejkompis åkte till USA så kan jag inte åka med henne :( Men nu så har jag bokat denna upplevelse för mig och min pojkvän. Så hoppas det blir kul. Den 24/10 rullar vi ;)



Tack Matilda !


wohoo

Halva boken läst. Nu har jag endast hälften kvar, dvs ca 70 sidor.
Det kommer jag klara av idag. Dock så har jag andra böcker kvar
att läsa, men det är morgondagens problem.




Boken som jag läser idag..


vilken disk

Usch vilken diskhög jag och pojkvännen röjde undan nyss. Vi brukar vanligtvis diska varje dag för att inte spara på massa disk, men den här veckan har vi latat oss för mycket så diskmängden var enorm. Men som tur är så kom vi överens om att härefter ska vi diska varje dag ! Fast egentligen så är det nog bättre att skaffa en sån här..







lördag


Sovit gott? Det har jag. Sov ungefär tio timmar så nu är jag pigg och glad. Idag ska jag plugga, plugga pch plugga. Sen på kvällen så får man se vad som händer. Men det blir inge fest för min del eftersom jag måste plugga imorn också. Tråkigt, men sånt är livet. Skulle egentligen vilja gå ut. Det ser ut att vara väldigt fin väder. Men nu ska jag sätta igång, men skriver mer senare ! :)




dags att sova




adriana lima


Hon ser väldigt fin ut, visst ?


rastlös

Känner mig lite rastlös här hemma. Borde egentligen gå och sova för att imorgon ska jag plugga hela dagen. Nästan iaf. Ska försöka träffa en tjejkompis också. Få se hur det blir med det. Nästa helg är i alla fall helt bokad. Då har jag gjort min tenta och ska unna mig med lite skojj. Då kommer jag gå på 21års fest på fredagen och 19års tjejmiddag på lördagen. Längtar !


Bra låt



shit

Shit vad jag blev rädd .. Jag stod i köket och gjorde saft och hör att nån försöker öppna ytterdörren. Jag tror att jag har låst säkerhetslåsen så att min pojkvän inte kan komma in så jag stänger kranen. Precis när jag vänder mig om för att gå ut från köket springer min pojkvän mot mig. Fy vad jag blev rädd.. Haha.. Var verkligen inte beredd på det. 




                                                                               Btw...


..fan vad gott det här skulle vara just nu





ny design snart



Håller på och funderar över ny design.
Det är dags för lite ändring här i bloggen :)
 Kommer nån gång i helgen. Förhoppningsvis !




Hoppas att ni har en trevlig fredagskväll. Själv så umgås jag med min
underbara syster. Skriver mer sen. Ha det så fint mjau ;)



just nu








mot sängen

Nu ska jag läsa och sen sova:) Imorgon ska jag upp redan klockan sex. Vill vara någorlunda pigg. Hoppas morgondagen blir rolig. Då är det ju nämligen fredag och jag ska till IKEA med min pojkvän och hans mamma :D

 


Två av de fyra böcker jag har till min tenta ! Ekonomi is the shit ;)


saknar båten


Oh vad jag saknar båten. Jobbade på silja galaxy hela sommaren och det var sjukt kul. Ska jobba en del där även i höst. Dom ringde mig faktiskt idag och ville att jag skulle jobba i helgen, men kan inte. Måste plugga till tentan :(





Jag och min båtsyster Emma !


vilken jävla dag

Förlåt !Shit vad dålig uppdatering idag, men helt seriöst så har jag inte hunnit.. Dåligt av mig, jag vet. Idag så åkte jag och gymmade redan vid 8 på morgonen. Sen efter det åkte jag till skolan för att plugga. Slutade inte förän klockan 18.. Så hade en väldigt lång dag. Kom hem nyligen efter att ha varit hos mamma och ätit. Orkade inte ens laga mat själv.. Ja, ni förstår. Jag har haft en lång dag. Skriver mer senare :) Ska ta en kopp te och slappna av lite.

Ha det så bra så länge !

nattinatti sötisar



Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon ska jag upp tidigt
och gymma. Ska bli riktigt skönt med morgonträning!
Innan det ska jag pussas med min pojkvän. Godnatt och
sov så gott :) !



Det här vill jag drömma om ..





lite om mig

Är du..

Arrogant: njeee

Osäker: nej

Trött: ibland, speciellt när det är långa skoldagar

Intressant: såklart;)

Smart: ja

Barnslig: alltid hihi

Liten: ja

Lätt: ja

Skoltrött: nej som tur är

Rolig: ja det hoppas jag

Pratglad: alltid

Frågvis: alltid

Organiserad: ja på skola och jobb

Hälsosam: försöker

Blyg: nej

Attraktiv: yes i am, mjau !

Lätt uttråkad: nej

Vegetarian: nej

Besatt: nej

Pålitlig: ja

Filosofisk: väldigt sällan

 

 

Har du..

För många vänner: nästan, hinner inte träffa alla :(

Förföljelsemani: nej

Tvångstankar: nej

Färgat håret: ett bra antal  gånger

Brutit några ben: aldrig

Några piercings: öronen, har dock haft i naveln och tungan förut

Egen dator: ja

Gjort bort dig rejält
: ja

Bra självförtroende
: ja

Komplex: nej inte så värst

Kysst någon: ja

Sagt jag älskar dig till någon idag: ja

Varit kär: ja är det just nu :D

Blivit kär i någon på nätet: nej

Dumpat någon: ja

Stulit någonting: nej aldrig

Gjort något olagligt: ja

 

 

Vem..

Saknar du: min gamla hund

Vill du döda: småkryp

Kramade du senast: min syster

Kysste du senast: min pojkvän

Skrev du till sist: dannie min tjejkompis

Vill du vara som: vet inte, mig själv ?

Sårade dig sist: kommer inte ihåg

Vill du bli galet full med: matilda

Gjorde dig riktigt glad senast: min pojkvän

Fick du sms från senast: ingen aning orkar inte kolla

Ringde dig senast: pappa tror ja

Ska du gifta dig med: pojkvännen förhoppningsvis

Får dig att skratta: måånga








hos syrran

Just nu är jag hos syrran. Ska skriva ut ett skolarbete och fixa lite frimärken. Sen ska jag hem och ta det lugnt:) Måste även svara på ett brev av min tjejkompis som är i USA som aupair. Vi har bestämt oss för att göra på det gamla sättet och brevväxla ;)

Matilda som är i USA. Saknar dig!

Vi är bäst på fest!

 


jobbig skoldag

Usch vad lång skoldag jag hade. Började klockan 9 och kom inte iväg förän halv 4.. Ibland kan det vara så. Hoppas att allt är fint med er, själv så mår jag bara bra. Åt nyligen gårdagens rester, tacos. Mumsi ! Alltid lika gott. Nu sitter jag och nördar mig med lite farmville på facebook :$ Haha! Snart ska jag iväg till syrran och hälsa på. Skriver mer därifrån :)

Puss så länge!


idol&fotboll



Nu ska jag och min pojkvän mysa och kolla på idol.
Nån mer som brukar kolla på det? Efter det blire
fotboll, killar ni vet;) Hörs senare !



monies kärleksmums












me todaaay



Mjaau ;)


min och älsklingens dag

Idag så har jag och min älskling tagit det väldigt lugnt. Ingen utav oss hade skola så vi har nästan bara varit hemma. Vi var tidigare en sväng hos min pojkväns föräldrar och kollade till hunden. Efter det gick vi till centrum för att köpa mat och bakgrejer. Jag har nämligen bakat kärleksmums idag. Gott ! Fast innan vi ska äta upp det blir det tacos till middag :)







15/9



Idag är det min och Oscars 3års dag <3
Älskar dig så himla mycket ! Tack för att du finns baby :)



hemmmaaa

Yes, kom hem för ett litet tag sen. Hade en lång dag i skolan eftersom jag hade kemi i slutet av dagen. Efter att ha pluggat mycket företagsekonomi är det kul med lite variation. Förut så hatade jag Kemi medan nu så tycker jag att det är helt okej.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Få se vad jag hittar på. Ska snart laga middag. Det blir enkelt och gott- nudlar med vitlöksbröd. Ska bara vänta tills min pojkvän kommer hem från gymmet.

Skriver snart igen, ska fixa vitlökssmöret..



Puss så längee ;) Haha rolig jordgubbe :)


skoldags

Nu ska jag iväg till skolan och jobba med ett grupparbete. Känner mig verkligen inte för det :( Ville bara ligga kvar i sängen med äsklingen och sova ut, men nej nej. Sånt är livet.

Efter skolan blir det plugg och laga middag. Få se vad jag hittar på för gott:)

Ha en bra dag !




innan läggdags, middagen..



Pastasallad med tomat, gurka, fetaost och skinka.
Till det hade jag en jättegod dressing gjord av
creme fresh och italiensk salladskrydda :) Mumsi !







Fan nu blev jag hungrig... :P

 

 


nattinatti

Såå, kom hem för ett bra tag sen. Var som sagt ute och
 joggade med min syster. Jätteskönt ! Efter det har jag
hunnit duscha och fixa i sovrummet. Nu ska jag lägga mig
 i min sköna säng och sova:) Glömde visa min middag,
men jag gör det imorgon. Det blev visst lite sent med
pluggandet och annat.



Godnatt på er!


jogga



Nu ska jag ut och jogga. Det kanske hjälper
 med pluggandet. Hörs senare ! :)




ångest

Oh pluggandet går ingen bra för mig idag, vet inte riktigt varför.. Har nog bara andra tankar i huvudet just nu. Jobbigt, jobbigt... Har tenta om mindre än två veckor på ung. 500 sidor.. Ångest !

Andra saken som jag har ångest över är min kropp. Låter riktigt töntigt, men jag har gått upp i vikt (4kg)på den senaste tiden och måste därför gå ner lite.. Men som tur har jag gjort en plan hur jag ska lyckas nå mitt mål. Ni kanske får se den senare.

Nu ska jag fixa ihop lite sallad till middag.

gimme gimme







HM 149:-


pluggdag

Shit vad tråkig söndag jag ska ha. Ska sitta och plugga typ hela dagen. Förutom att plugga ska jag göra pastasallad till middag och tapetsera i hallen.. Få se om jag hinner med allting :)

Medans jag pluggar så kan ni lyssna på en bra låt  ;)





lördagskväll

Idag har jag haft en väldigt mysig lördagskväll med god mat och film. Jag och min pojkvän åt lax med potatis. Jättegott! Ibland lyckas man bra med mat och ibland mindre bra, idag lyckades jag verkligen. Vi såg även på skräckfilmen "the uninvited". Den var rätt så bra eftersom den var oförutsägbar. Den skulle få betyg 6/10  (i skräckfilmskategorin) av mig och min pojkvän.

Nu ska vi fortsätta att mysa och se på ngn annan film. Jag hoppas att ni alla har det minst lika trevligt som jag :)






fixad

Nu har jag fixat mig och snart ska jag och Oscar iväg till centrum för att handla lite mat. Få se vad vi kommer hem med. Vi lyckas alltid på något konstigt sätt få med oss massa onyttigheter som godis, chips och läsk..








roligaste reklamfilmen nånsin



Fan vad jag och min pojkvän skrattade åt den här reklamfilmen när den kom på tv.
Sjukt rolig. Har fortfarande en video på min mobil där jag sjunger låten och min
pojkvän försöker härma bäbisen. Haha!


just nu hemma hos mig



Filmjölk med special kellogs red berries :) muums!




Sötnosen spelar Xbox


godmorgon

Sovit gott? Det har jag. Tätt brevid min underbara pojkvän. Idag är det en hemmadag för oss så vi ska handla mat, städa, diska och fixa saker här hemma. Senare blir det hemmakväll med film och något gott. Måste hinna plugga också. Har tenta om två veckor.. ångest !

Nu ska jag äta lite frukost, hörs snart:)

flight 93

Vad sorgligt med filmen om 11 september. Sjukt att sånt har hänt på riktigt och även fast man själv kommer ihåg den dagen så känns det overkligt. Helt sjukt..




muffins

Jag blev sugen på fredagsgott så jag bakade lite blåbärsmuffins. Mums, jättegott och enkelt. Hade sånt där pulver som man blandar med endast vatten för att få degen och frysta blåbär. Man kan ersätta blåbären med andra bär eller choklad om man vill. Jag har provat och det blir också väldigt gott.



Ica:s




In i ugnen:





Efter 10 min:




Nu ska jag mysa framför tvn..


ny början

Raderade nyss mina gamla inlägg för att få en ny början på bloggen. Jag hoppas att min blogg i fortsättningen blir mer uppdaterad och intressant :)


RSS 2.0